Deelnemen aan Temptation Island

Denk je eraan om deel te nemen aan het programma? Je kunt je opgeven via de castingbureaus in Nederland en Vlaanderen die hiervoor verantwoordelijk zijn. Weet dat je rond april beschikbaar moet zijn voor twee weken, omdat dan de opnames plaats zullen vinden. Bereid je voor op de eventuele gevolgen die het programma gaat hebben voor je relatie, imago en sociale omgeving. Ben je bereid om je anonieme leventje -of relatie- op te geven en eventueel gezichtsverlies te lijden? In dat geval is dit een echte aanrader voor je. Je kunt binnen de kortste keren een bekende Nederlander of Belg worden op deze manier. Op een positieve of negatieve manier…

temptation-island-2

Begeleiding op het eiland

De laatste seizoenen van Temptation Island is er 24 uur per dag psychische bijstand beschikbaar. Krijg je het even te zwaar, dan kun je dus altijd bij een professional terecht. Een niet geheel overbodige luxe, gezien wat er allemaal heeft plaatsgevonden in eerdere seizoenen.

Wees je bewust van je contractuele verplichtingen

Zoals eerder gemeld dient elke deelnemer een contract te ondertekenen, onder andere om je aan je zwijgplicht te houden zolang het programma op de buis is. Wees je er ook van bewust dat je daarmee de makers van het programma toestemming geeft jouw persoonlijke beelden te gebruiken voor commerciële doeleinden.

Meld je aan

Mail het castingbureau met de nodige gegevens. Vertel kort iets over jezelf en je beweegredenen om mee te doen als stelletje of als verleider. Stuur eveneens meerdere recente foto’s van jezelf mee, waarvan enkele in zwemkleding. Vergeet ook je contactgegevens niet; adres en telefoonnummer zijn wel zo handig. Het kan ook slim zijn om je Instagram-profiel te delen, in het geval je daar voor de makers interessant materiaal op hebt gedeeld.

Nog iets toe te voegen of op te merken?

Heb je na het lezen van onze artikelen iets dat je met ons wil delen? Een tip, een vraag, een opmerking of wat dan ook? Laat het ons weten. Vul het onderstaande contactformulier in en we gaan er snel naar kijken. Je kan ons uiteraard ook altijd een mailtje sturen via info@hoeoverleefik.nl. We horen graag van je.

946d0ab8-faac-11e7-9be3-414cfe9caab5_web_scale_0.546875_0.546875__